Gebruiksvoorwerpen als kunst

Naast het ontwerpen van wenskaarten houd ik mij ook bezig met klokken design en het ontwerpen van mokken. Dit zijn allemaal producten die gebruikswaarde hebben in het dagelijkse leven en als sodanig een vorm van toegepaste kunst zijn.

De hiernaast afgebeelde klok is een goed gebruikte die door mij beplat is met een ontwerp van mijn vogel karaktertje Rocky. (voor meer voorbeelden kijk je op www.twitter.com/RockyYellowBird) Regelmatig speur ik winkels af naar deze klokken met ervaring en het formaat heirvan wisselt dan ook heel erg. Ik vind het elke keer een uitdaging om een dergelijke klok een tweede leven te geven als kusntvoorwerp!

Een speciale klok voor jou! 

Hiernaast zijn twee voorbeelden te zien van kleinere klokken met een diameter van 20 cm. Deze klokken worden nieuw ingekocht en daarna gedecoreerd met een design naar keuze. Op verzoek maak ik voor deze klokken gepersonaliseerde ontwerpen voor speciale gelegenheden. 
Zo wordt de klok een speciale klok voor jou alleen!

blank

Een mok voor ieder moment

Tenslotte kun je hiernaast een voorbeeld zien van een door mij ontworpen mok. Deze mokken zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en voor iedere bestelling apart gemaakt. De prijs hiervan is geheel afhankelijk van de oplage en het gekozen ontwerp. Binnenkort zal een gallerij te zien zijn met diverse ontwerpen waaruit een keuze gemaakt kan worden. 

Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor mijn neiuwsbrief!
Vul het contactformulier in of mail direct naar design@alexanderhillebrand.nl

blank